Тапицерия - Избор на Дамаска или Кожа

0,00 лв.
+ -
Цена: 0,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Всеки един от моделите произвеждан и предлаган във ФАБРИКАД може да бъде тапициран в стил, дамаски или кожа избрана от клиента.

 

ИЗБОР НА СТИЛ ТАПИЦЕРИЯ:

Всеки един модел стол, бар стол, кресло и друга мебел от асортимента на Фабрикад може да бъде тапициран в един от тези стилове.

  • Ръчен капитонаж с вертикално прошиване и оребряване за придаване на Ретро и Винтидж стил.
  • Ръчен капитонаж с прошиване на ромбове за придаване на елегантен вид
  • Ръчен капитонаж с копчета за придаване на вид в стил CHESTERFIELD
  • Изчистена тапицерия без декоративна обработка

 

 

ИЗБОР НА ДАМАСКА ИЛИ КОЖА:

Дамаската, еко-кожата или естествената кожа може да бъде една от стандартните, с които работим или друг материал по ваш избор. Често клиентите сами ни предоставят дамаската за тапициране на поръчката, тъй като искат поръчката им да пасне на друга мека мебел в техния интериор.

 

Важно:

Всички материали, които Фабрикад стандартно предлага са внимателно избрани и са със степен на издръжливост подходяща за обществено ползване, ресторанти, заведения и др.

Работим единствено с доставчиците на дамаски и кожи, които са отвърдени на глобално ниво и чиито продукти са тествани за издръжливост и други качества.

Дунапренът, който влагаме в тапицираните изделия е с висока-плътност и качество.

 

Подобни продукти
Покритие на Метала

ПРАХОВА БОЯ Металната основа на всяко едно изделие, което произвеждаме може да бъде в цвят по ваш избор. Използваме само високо-качествено прахови бои от отвърдени производители. Освен номенклатура