Частни Домове (България и Чужбина)

Независимо дали поръчката е за 4, 40, 400 или 4000 стола, маси или етажерки ние сме благодарни, оценяваме и се радваме да обърнем внимание на всяко клиентско запитване.

 

Във Фабрикад работим както серийно, така и по индивидуални проекти, което дава възможност да обслужим нуждите както на малки и големи мебелни фирми, така и на крайни клиенти.

 

За доставки до крайни клиенти в България, Гърция и Румъния работим с партньорите ни от Еконт, където доставката ви се възползва от корпоративна отстъпка. 

За доставки до крайни клиенти в други държави от E.U. работим с TNT/Fedex, където вашата доставка също може да се възползва от корпоративната ни отстъпка към куриера.

 

Свържете се да обсъдим как може да произведем персонализирано изпълнение подходящо за вашият интериор, или да изработим нещо изцяло по ваш проект!

 

office@fabricad.eu

+359 887 983 751

 

<=   ДРУГИ ОБЕКТИ

 

Подобни продукти
B2B

Над 90% от производството на ФАБРИКАД е предназначено за износ към нашите B2B клиенти в Европа. Поддържаме дискретност относно портфолиото ни от бизнес клиенти, защото не бихме искали да издаваме тях

Верига ресторанти PizzaExpress, Великобритания

Стол VINTAGE - Естествена Кожа1500+ стола произведени и експедирани за Великобритания в рамките на 6 седмици.

YO2DINER, Sofia Bulgaria (Rooftop УНСС)

Мебели, произведени от Фабрикад в интериора: Бруклин Бар столове - Тапицерия кадифе горчица, водо-отблъскващо Бруклин Бар столове с облегалка - Тапицерия кадифе горчица, водо-отблъскващо Пейки

Малката Текила, София

Бар Стол Бруклин Бар Маса Бруклин Фиксирани Сухи Барове - размери по проект За наша радост Малката Текила отвори в София! А пък за нас във Фабрикад е огромна чест да сме част от инт